Äntligen hände det.

Efter att jag blivit nekad alla lägenheter jag ställt mig i kö på, fick jag helt plötsligt ikväll (söndag kl 23.59) en lägenhet tilldelad.
Det var ingen av de lägenheter jag hade anmält intresse på men vad spelar det för roll, jag får nu flytta in i god tid innan skolan börjar, jag har 150m till skolan & ca 1 km in till stan, det hade ju knappast kunnat bli mycket bättre, dessutom en billig hyra på 2200 kr. med både el & internet inräknat i hyran, mums fillibubblan!
Nu löste sig helt plötsligt allt, blir bara lite halvstressigt nu när jag måste flytta nästa vecka, det är mycket som ska hinnas med & många att säga hej då till men det ska nog gå att lösa, bättre det än att börja skolan utan att ha någonstans att bo.

I helgen har jag kommit till insikt att kalaset är i stort sett lika värdelöst som krogen förutom det faktum att jag  har fått se Millencolin & Cult of Luna. I övrigt, svindyrt inträde, snordyr öl & kopiösa mängder folk vilket skapar en hemsk trängsel som i sin tur skapar en stark panikkänsla förutsatt att man inte är lika full som de tusentals andra fyllskallar man stöter på. Torsdag & Fredag var riktigt trevliga då jag var lite rund under fötterna, lördagen gav jag mig på att vara nykter & var tvungen att ge upp hemskt tidigt (runt 01.00 om jag inte är helt ute & cyklar) på grund av folkmassorna & tristessen, jag fick dock avnjuta den bästa musiken sverige har att erbjuda i form av Cult of Luna; vilken jävla spelning, varenda låt satt precis där den skulle.

Sammanfattning:
Svindyr helg med grym musik & en god nyhet i sista minuten av veckan.

RSS 2.0