The things I won't agree to

Ni får ursäkta mig mina vänner, dagarna har runnit ut i veckor, dom har känts som 125dels sekunders slutartider men nu är jag tillbaka på dom associala vägarna som leder det fridfulla & tankefyllda sinnet framåt till djupa inre diskussioner som oftast resulterar i sorgliga blogginlägg; åtminstone två veckor framåt i tiden, efter det bär det av mot det kalla, melankoliska norrbottens skogar & de vänner som vuxit in i själen, julskinka med senap på, flottigast tänkbara vörtlimpor (dopp i grytan) & litervis med rödtjut i goda vänners sällskap. Det är både på gott & ont julen ska tas an, det blir första julen jag firar sedan 2005 & jag är lite skeptisk, jag har tagit avstånd från julen både på grund av religiösa (ateistiska) anledningar & det faktum att hela högtiden anses vara något ovanför hela våran världsbild (finns fler anledningar men för många personer skulle ta illa upp om de skrevs här). Nu är det alltså dags att bita ihop käkarna tills spänningshuvudvärken tar över & bara låtsas finna sig i denna högtid som borde avskaffats för åtminstone hundra år sedan. Som tur är har ölprofeten Tobban & jag diskuterat festen som följer familje-jul-middagen & den tillställningen har gett mig höga förväntningar om att jag eventuellt kommer att överleva julfirandet vilket satan själv borde bestraffa.

Men, för att övergå till andra irrelevanta ämnen; läsarstatistiken har hållt i sig på en någorlunda jämn nivå under mitt uppehåll, det skapar förväntningar som jag inte vill ha på mig själv när det gäller bloggen, bloggen ska vara ordbajsning om ingenting relevant som undertiteln säger, men samtidigt vill jag ha läsare. Läsarsiffrorna tolkar jag som en indirekt komplimang, det ger mig en mening att lägga ut min vardagsfilosofi för allmänheten att läsa istället för att låta orden krypa runt på papprena & blocken som befolkar mina 19,2 Kvm.

Sist men inte minst, jag behöver lästips. Jag vill ha tips om böcker som är ett måste att läsa, jag vill inte läsa om kändisar (dom kändisar jag vill läsa om kan jag hitta själv), jag orkar inte bry mig om U-länders fattiga & sorgliga gatubarn eller politiker. (deckare behöver egentligen inte ens nämnas på "inte-läsa" listan men måste finnas med för att övertyga folk om att jag inte vill läsa deckare) ge mig bra tips, tips om böcker som betyder något för dig & böcker som du tror kan komma att betyda något för mig.

Kommentarer
Postat av: Flinta

Max kaka!

2008-12-09 @ 10:25:35
URL: http://lule.fisk
Postat av: Alexander Qvarfordt

El Choco, skriven av Markus Lutteman.Det sägs vara ett måste, trots att jag inte har läst den själv. Än. Jag har den dock, i pocketform. Det handlar om svenskan som satt 6 år i världens värsta fängelse i Bolivia. Låter som något för dig?

2008-12-09 @ 17:32:40
URL: http://alexanderqvarfordt.blogspot.com
Postat av: Tjäna pengar på din blogg

Du får 50 kr om du går med och lägger ut länkar på din blogg, ju fler som besöker desto mer pengar får du.

Så fortsätt skriva som du gör och tjäna pengar!

Postat av: Baltasar

Den nionde insikten - James Redfield

Ett måste, den kan ändra många tankar i/kring ditt liv Pedro.

2008-12-11 @ 15:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0