10:e Juli

Dagens datum betyder säkerligen inte ett skit för de flesta, men för mig innebar det dagen jag skulle få reda på antagningen till högskola; Jag kom in på Film & Litteratur på Högskolan i Gävle.
Nu måste folk förstå mig, jag ska under 3 år, få möjligheten att lära mig så mycket som möjligt om de saker som har mest värde för mig här i världen.
Mitt liv kommer att baseras på Film & Litteratur! inte i den betydelse att jag enbart kommer läsa böcker & glo filmer, men i stort sett allt som fr.o.m 1 september kommer att hända kommer att kretsa runt dessa två ämnen.
Förutom att jag nu kom in på en utbildning som för mig är sanslöst intressant så är det även min första ordentliga möjlighet att prova på en annan stad än Luleå; jag har knappt varit på semester utanför luleå under mitt liv (en överdrift självklart, men det är inte ofta jag är utanför Luleå Kommun)
Förutom de två saker jag nämnt hittills (kom in på utbildningen & lämnar Luleå) så får jag äntligen säga upp mig från jobbet som givit mig mitt livs hittills värsta ångest under det senaste halvåret +.
Det är nästan den största lättnaden med hela baletten, inget mer telefontjattranda, vilken gudagåva.

God natt gott folk!

Kommentarer
Postat av: Malin

Men JAG kommer sakna dig på jobbet, sådeså. :)

2008-07-11 @ 01:15:59
URL: http://onormalin.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0