Flytt-misär

JAG HATAR ATT FLYTTA

Själva konceptet med att prova något nytt på en ny plats är jag positiv till, det är alla de praktiska sakerna som är så otroligt
jävliga; det ska adressändras (trots att Svensk Adressändring för det mesta bara tjorvar till det) det ska skrivas kontrakt & 1000 småsaker till, men det absolut jävligaste är verbformen av att flytta. Bära, släpa och svettas, tjorva med någon aldeles för stor soffa genom dörröppningar, släpa 20-tals lådor med alla böcker, filmer skivor & whatnot sen måste jag, som den otroliga materialist jag är även behöva oroa mig för att teknikprylarna tar skada under flytten; det är ju ett rent helvette.
Men det blir kul med lite nya rutiner & sysselsättningar här i livet. nu är det dock en & en halv månad kvar dit; tillbaks till nutid.
Bjuden till en middag med ordentlig mat, tillagad mat, en måltid som inte sägs i två ord (Spaghetti & köttfärssås, Köttbullar & makaroner, potatisbullar & bacon m.m)

Kommentarer
Postat av: Tove

Tacka fan för att Svensk adressändring tjorvar till det.. :P När jag flyttade till London så skickade jag posten till mina föräldrar men jag tänkte vara skriven hos mormor i Uppsala för att det är närmare från London om jag skulle behöva sjukvård osv och slippa byta läkare IGEN. Hur som helst så ringde jag till läkaren i Uppsala för att förlänga ett recept. "Näe, men du är ju folkbokförd i Luleå"... Idioter! Idioter! Idioter! Hur svårt kan det vara?! Hoppas du får en bättre erfarenhet än så. Hur som helst, som den flytterfarne zigenare jag är så tänkte jag ge dig ett bra tips: anlita folk eller drick en flaska whiskey för att lugna nerverna. Eller både och. Drick dig full och sitt och titta på när andra sliter. Det skulle jag ha gjort. :PBreak a leg! (På det engelska sättet... inte svenska.)

2008-07-13 @ 21:04:39
URL: http://toveradelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0