Värk vs Framtiden

Här sitter jag nu, hemma & sjukskriven p.g.a ryggen, jag vet inte vad som fick den att spåra ur den här gången, om det var volleybollspelet i lördags, eller eventuellt jacuzzibadet, men värk har jag; inte den värken som jag till vardags alltid går med, den är uthärdlig, den här värken är mer intensiv, jag tappar förutom orken i överkroppen även styrka i underkroppen, mina ben viker sig utan min tillåtelse, jag försöker varva sittande & liggande ställning med att gå runt lite i lägenheten i hopp om att det ska mjuka upp kroppen; men icket.
Det känns jävligt löjligt att ligga hemma sjukskriven när det är semester om 2 dagar "sista dagarna borde man ju kunna stå ut hur ont det än gör" säger jag för mig själv, men det går helt enkelt inte.
Både igår imorse & idag när jag vaknade har jag stigit upp & gjort mig i ordning för att cykla iväg till arbetet men jag hinner knappt pissa & dricka ett glas vatten innan jag inser att jag kommer inte klara av att sitta lång stund i kontorsstolen på jobbet.
Jag trivs förvisso med att vara hemma utan att behöva göra något speciellt förutom att läsa, se på film & skriva lite men samtidigt krypper samvetskänslorna in,  på något sätt känns som att man pekar finger till arbetsgivaren vilket jag är medveten om att jag inte gör men ändå inte kan undgå att känna.
Medans jag nu är hemma får jag iallafall tänka lite & försöka planera flytten till den nya staden, det är egentligen inte så mycket som kan planeras nu förrän jag fått papprena från skolan så jag vet vilket datum skolan börjar & får lite koder & det som behövs för att gå med i studentkåren så jag får ställa mig i kö på lägenheter.
Det är väl framförallt lägenheten som behöver fixas för att jag ska kunna planera färdigt.
Min förra flytt (för ca 3 månader sedan) var fullständigt oorganiserad, jag körde över lite grejjer i taget under en månads tid i tron om att det skulle bli enklare, den här gången ska jag göra helt tvärtom, allt ska vara förbestämt, då kanske det går helt smärtfritt, vad vet jag.

Nu ska jag fortsätta på "The Rules Of Attraction" så att jag kan börja läsa Glamourama innan kvällen eller åtmintstone imorgon. I bakgrunden ska Isis dvd "Clearing the Eye" spelas för bästa möjliga stämning.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag och Hughes sitter ju här och längtar efter dig. :) Stackare, krya på lilla ryggen!

2008-07-15 @ 16:47:52
URL: http://onormalin.bloggagratis.se/
Postat av: Jimmy

Fan va nice, då slänger jag in dig också!

2008-07-16 @ 16:42:05
URL: http://dimp.blogg.se/
Postat av: maua

ryggen måste vara sämsta stället att ha ont på!

2008-07-20 @ 20:01:58
URL: http://maua.blogg.se/
Postat av: Jens

Hej Fredrik, du glömde din strap-on här igår kväll. Nästa gång är det min tur att leka enhörning! /en hemlig

2008-07-20 @ 20:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0