Positiva kliv uppåt

Idag var till skillnad från gårdagskvällen en kväll i positiv anda med glada återseenden, härliga skratt & god mat. Det var grillning med familjen Johansson & familjen Nilsson vilket aldrig slutar illa, det åts & det dracks. Ikväll var vi två ansikten fler än vi varit på länge på dessa tillställningar; min syster & den äldre dottern i familjen Nilsson.

Bakgrund: 
Familjen Nilsson & familjen Johansson har gjort saker tillsammans så långt tillbaks jag kan minnas, det har grillats, spelats brännboll, firats nyår, midsommar + övriga trevliga högtider (-jul som är en värdelös högtid) men på senare år har familjerna splittrats lite; Syster Johansson bor i Uppsala, likaså äldre dotter Nilsson, yngre dotter Nilsson bor i Stockholmstrakterna & jag själv har varit ensamt "barn" kvar på tillställningarna (förutom yngsta broder Nillson som nu är 12? men det säger väl sig självt att vi inte har allt för mycket gemensamt)

Med detta sagt har det inte varit mindre trevligt att sitta & pimpla vin/öl/whisky men det var trevligt att vi ungdomar återigen kunde sitta & prata minnen & skämta om våra föräldrars påhitt. En sak som var väldigt annorlunda från förr var att äldre dotter Nilsson nu har skaffat sig ett barn & därmed klivit ett steg högre upp i livet alias vuxenlivet, men hon var ändå samma gamla som man kom ihåg henne (det var 1-2 år sedan vi sågs)
Den enda nackdelen med kvällen var & är att jag ska upp till jobbet imorgon bitti så jag var tvungen att tacka för mig ganska tidigt.

Nu säger klockan att det är dags för ett par kapitel "The Rules of Attraction" så att man även får en bra avslutning på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Jens

Ta semester, karljävel!

2008-07-10 @ 16:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0