Utveckling

Idag hände något exceptionellt, jag lärde mig något nytt, inte i den mening det uttrycket vanligtvis lämnar min mun; skvaller om folk jag inte kunde bry mig mindre om & dylikt.
Idag lärde jag mig något som faktiskt kan uppfattas som en allmänbildande lärdom (ja, jag försöker bygga upp en dramatisk spänning över detta)
Detta som jag genom guda-gåvan internet & bloggvärlden fick reda på är något jag funderat lättsamt på en lång tid, utan att jag någonsin orkat ta reda på svaret på.
Säkerligen hade jag kunnat kolla upp det genom en minuts googlande alternativt en sväng in på wikipedia, men det har inte kännts aktuellt. Det är något långt ifrån livsviktigt, det finns även substitut att använda istället, men det är något vackert, något finkulturellt över detta påhitt. Jag kan nu förmedla precis det jag vill i en text genom att använda mig av detta istället för den vanliga varianten man ser i internet-språkets förlorade meningsuppbyggnad (jag säger härmed inte att jag skriver med korrekt punktuation & fläckfri grammatik)
Det jag pratar om är såklart semikolon (;) Ett så enkelt men otroligt användbart tecken, även om ingen skulle märka att du använder dig av tecknet; Det ser självklart inte lika stilistiskt ut som "&", men det fyller en större funktion då "&" bara är en sorts förkortning på "och"

Dagens inlägg måste ha varit den minst givande texten min väldigt begränsade läsarskara någonsin har tagit del av, men det är tyvärr så fantasilös man blir av att vackna, gå till jobbet, komma hem & laga mat för att sedan avnjuta tillagning framför datorn,Kommentarer
Postat av: Erica

Haha, mkt givande inlägg:D

Är de roligt på eniro i sommar då?

Jag vet iofs svaret redan nu haha

2008-07-03 @ 20:35:55
URL: http://erica87.blogg.se/
Postat av: jens

Det kan tamejfan vara det mest briljanta jag läst på länge. Garçon! Pulitzerpriset och en sjuttifemma Bowmore till monsieur!

2008-07-03 @ 23:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0