Söndag kväll inkl. Lost & eventuellt EM-Final

De flesta jag känner såg Lost när det var nytt & fräscht, jag däremot köpte första säsongen i torsdag & började mitt marathon...Efter ca 26 timmars intensivt stirrande på tv:n alternativt laptoppen var säsong 1 avslutad (tog en paus med några timmars sömn där i mitten någonstans) nu är jag frälst, kände mig tvungen att, på lördag morgon pedala iväg till Hemmakväll för att inhandla säsong numero dos, den har det inte blivit att titta lika intensivt på..Fortfarande lika bra, men inte samma ork, tänka sig att man kan bli utmattad av att glo på dumburken.

Kom hem från jobbet nu för ca 45 minuter sedan och satte i disc 4 (av 6) för att fortsätta avnjutandet, då kommer beslutsångesten för att kl 20.35 är det är dags för EM-final & även om intresset är väldit bristfälligt så har jag en irriterande känsla av att "jag måste se, för det är ju EM-final" tycker inte om den känslan, varför känner jag mig tvungen att se nånting jag verkligen inte har något intresse för..
Den främsta anledningen till att jag ser sportevenemang (förutom basket som jag har intresse för) är att det oftast innefattar öldrickande.
Ikväll har jag dock inte en enda öl i min ägo, avsaknaden till trots tror jag att det blir fotboll ikväll.

heja spanien! (sagt med en oengegerad, sarkastisk ton)

edit:
Nu, 5 minuter in i matchen inser jag att det är hopplöst tråkigt att se fotboll utan öl. Med andra ord, tillbaks till Lost.
(Jag vann över mig själv & mina påhitt!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0