Då var det dags igen.

Är jag ignorant? Jag är fullt medveten om presidentvalet i det fördömda landet, trots det medvetandet har jag sett ca ett dussin avsnitt Entourage under kvällen & nu lyssnar jag på musik med TV:n på i bakgrunden (med ljudet avstängt) utan något som helst engagemang i det klimax som just nu byggs upp i världen.
Eftersom jag är fullkomligt ointresserad av politik & egentligen inte ens vet vad varken McCain eller Obama står för, förstår jag mig inte på min egen tankegång här; vad är problemet med att jag inte bryr mig om valet? Det påverkar ju hela världen då USA är den stormakt vi alla älskar att hata. Vad skulle alla vi kritiker ta oss till om den nya presidenten faktiskt skulle göra något gott för världen? Troligtvis skulle vi bara hitta massa småskit att störa oss på, vi skulle börja bry oss i presidentens sexliv eller hans fetish för skor eller vad som helst; det är ju tragiskt i sig, men vad ska man göra, inget gott kommer ju från frihetens land i väst, förutom taskig whisky (whiskey, för att stava det amerikanskt), dyra varumärken & en kändiskultur som visar en utopi i vilken ingen av oss normala människor någonsin kommer att leva i.
Jag tror att jag, genom att skriva det här inlägget, kom till insikten att jag måste se valvakan, enbart för att kunna hitta konkreta, slagkraftiga argument som kan kritisera hela den amerikanska livsfilosofin.
På återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0