...

Jag påbörjade ett inlägg med en starkt positiv karaktär i tron om att det fanns något gott här i världen, istället hänger sig datorn & berättar för mig att positivitet inte är aktuellt, allt är misär, inte ens mina blogginlägg medför något gott.
Det är uppenbart ett tecken på att min cyniska, nästintill nihilistiska världsbild är den enda sanningen. Istället för att skriva om vilken bra dag jag har haft, med bra diskussioner, tankeutbyten & diverse smärre missöden, inser jag att ingenting har något gott att frambringa, händer någonting positivt kommer det negativa dubbelt upp, det finns helt enkelt ingenting att säga till om. Hade jag hetat Charles Bukowski hade jag skrivit en dikt om den tragiska världen vi älskar att leva i, men eftersom jag & poesi inte går hand i hand är det bara nonsens i form av text i den moderna, digitala dagboken som får bli resultatet.
Jag har åtminstone A Partial Print att avnjuta i tron om att musiken kan rädda sinnet från totalt förfall (skivan har snurrat konstant sedan den anlände i fredags), även om jag är fullt medveten om att det är ett djupt mörker som egentligen bara framkallar jobbiga nostalgiska minnen med depression som följd, vill jag tro att denna skiva är bra för välmåendet (vilket välmående?), för det är den bästa musik jag hört på jag vet inte hur länge. Nu ska jag luta mig tillbaka & utöka mitt intellekt genom att försöka lära mig vad Shakespeare försökte åstadkomma med tragedin King Lear, så att jag kan diskutera arslet av mig på torsdagslektionen.

Kommentarer
Postat av: Baltasar

jag anser att musik i moll kan få en person att må fruktansvärt bra. tror jag då att det handlar om att projicera det, musiken, positivt genom sig själv och sina känslor? svar: ja.för mig är musiken renande, (satan vad man kan låta pretentiös), den får de dåliga känslorna i mig att förtvina, det gäller bara att låta skiten strömma genom kroppen. du vet ju då vad för typ av musik jag menar, ska det funka ska det vara ångest. ska det vara ångest ska det vara...... bra!länge leve dracula!

2008-11-04 @ 12:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0