Ett fördomarnas inlägg

Imorgon bär det av till Uppsala för första gången i mitt liv, Jag ska hälsa på min syster & hennes gubbe, jag fick ta beslutet angående middagsvalet för morgondagen så fredagen är ju räddad i och med min utsökt kulinariska matkultur.
Jag har inte ätit lasagne sen jag flyttade hemifrån & då jag själv inte har någon möjlighet att laga lasagne eftersom min lägenhet saknar ugn, tänkte jag att nu när jag hälsar på i en vuxenlägenhet ska jag ta tillfället i akt. Fredagen kommer att bli kanon.

Känslan inför lördagen visar sig dock ur en mer skrämmande natur, kul att pappa har tänkt komma & umgås med oss & att jag tillsammans med syster ska gå & se Tiger Lou, men spelningen innebär att jag måste besöka en av Uppsalas nationer som dom så fint kallar studenthaken i den där staden. Min uppfattning om studentlivet i Uppsala är inte den mest positiva; nu låter det så klart motsägelsefullt då jag nyss berättade att det här är mitt första besök i Uppsala, men jag har fått för mig att som student i Uppsala har man pastellfärgade skjortor, för mycket hårprodukter & sin ekonomi till trots är man för fin för att dricka barens billigaste fatöl. Med andra ord: Min uppfattning om Uppsalas uteliv är detsamma som mina fördomar om Stockholms, den enda skillnaden som jag ser är att i Uppsala är det, istället för en massa rika stekare, fullt med fattiga studenter som låtsas vara täta som sina stockholmsboende privatläkare till föräldrar.

I ren protest mot mina egna fördomar om staden borde jag bära mina slitnaste jeans, mina svarta favoritjeans som efter ett par års användning sprungit åtminstone halvvägs nerför gråskalan, min sköna Pittsburgh Penguins mössa (som egentligen är nyllets) med diverse hål i & någon av alla mina tröjor som köptes i en tidsepok då man inte kunde balansera en kaffekopp på min mage när jag sitter ner. Uppsala ska bli underbart.

Kommentarer
Postat av: Linda

haha oj oj kära bror vad du ska få se! det finns folk av alla de slag och från världens alla hörn på nationerna. Visst de du har fördomar om existerar men inte i så stor grad som du tror... =) Jag ska bevisa för dig på lördag!! =) Syns i eftermiddag.

2008-11-07 @ 09:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0