Forced to conform

Idag kl.18.49 nådde jag en punkt jag hade börjat tvivla på om jag skulle lyckas med att nå, jag har spenderat så gott som all min vakna tid de senaste fyra dygnen med att antingen skriva, funderat på vad jag skulle skriva eller raderat det jag redan skrivit som inte höll måttet. Jag har fört diskussioner med mig själv, både inre monologer & öppet suttit & pratat med mig själv, jag har diskuterat för & nackdelar med olika retoriska analysmetoder, hur dom lämpar sig till olika former av texter & andra medium, jag har diskuterat retorikens roll i 16-1700-talslitteratur, hur retorikens relevans förändrats i modern tid & hur man anpassar den i modernt berättande & slutligen har jag skrivit en retorisk analys av en Dikt skriven av Charles Bukowski, den har jag till och med skrivit två gånger, en gång före diskussionsuppgifterna dök upp & ännu en gång efter att dom andra uppgifterna redan var avklarade då jag insåg att den första versionen av analysen inte dög ens enligt min egen standard. Nu är jag färdig! Det är så otroligt befriande att vara färdig med dessa uppgifter samtidigt som det är trist att det innebar kursens slutpunkt.
Nåja, ny kurs startar på tisdag men innan dess är det helg, första helgen sedan terminen började då jag verkligen inte har någonting alls jag måste läsa eller skriva inför kommande föreläsning, den här helgen går i njutningens tecken & ska därmed spenderas med arnoldaction, zombierullar & slasherskräck; det är dags för hjärnan att vila.

(vad är dagens tema i idol?)

Kommentarer
Postat av: Linda

hej bror, vad skönt att du är klar!! =) Tror det är kärleks-tema i idol ikväll, ska du ta ut dina aggressioner på lilla johan ikväll igen? ;=P Halv elva åker vi o hämtar mamma på arlanda, blir roligt! Ha det bra.Kram

2008-11-21 @ 19:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0