Dilemma

Öl ska vara kall, men det finns gränser, för kall öl är inte god överhuvudtaget. Här får jag problem. Min kyl är i väldigt litet format & jag har ingen frys, förutom ett litet frysfack högst upp i kylen, det här lilla facket har ca 2-3 liters förvaringskapacitet & är beroende av kylens övriga temperatur för att bli nog kall för att ha förmågan att frysa något, därför måste jag ha kylen på lägsta möjliga temperatur & då blir istället ölen för kall, mjölken blir vattnig & gurkan blir frostig inombords. Hur löser man ett sånt här dilemma? Å ena sidan vill jag ha min bacon frusen, å andra sidan vill jag dricka min öl vid perfekt temperatur. Vilken lösning jag än väljer så måste jag därmed offra någonting. Antingen får min bacon stå där & bli dålig innan jag hinner tillaga den eller så får jag dricka iskall öl (alternativt pissljummen om jag väljer att inte förvara ölen i kylen). Det kommer onekligen att sluta med perfekt tempererad öl & låta baconet bli lidande då öl definitivt har högre prio än bacon.
Jag har även möjligheten att sluta dricka öl helt & hållet & istället hålla mig till rödtjut, men det blir så jävla tradigt att enbart dricka rött. Jag kanske kan skaffa mig backslick & börja dricka Rosé iklädd en rosa skjorta & fabriksnötta jeans!

Kommentarer
Postat av: mamma Stina

Gurkan behöver inte vara i kylen, den kan vara i rumstemperatur.Kan inte öl och bacon kampera turvis i frysen?

2008-10-25 @ 23:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0