Likgiltig

Jag klarade inte av att se hela programmet, jag var tvungen att klicka på knappen som säger "mute" många gånger. Schlager är en hemsk musikstil, men tacka den där Lars för hans avslutning av kvällens program, han skapade en enda stor satir av hela programmet, han vill inte vinna idol, han vill inte sjunga schlagerlåtar, så han skämtar bort hela sin låt istället, helt underbart!
Jag hade önskat att resten av deltagarna hade haft samma självinsikt & kunnat visa hur dålig schlagermusik egentligen är, gå upp & göra ett skitbra framträdande som är så långt ifrån "idol-andan" som det bara är möjligt.
Pondus till Lars.

Nu ska vi ta oss till hatobjektet igen, den där lilla Johan Palm, han var lika värdelös som vanligt idag, han var lika tondöv som vanligt & likförbannat får han positiv feedback för att han "sjunger så jävla bra", vad fan har juryn för problem, dom ska ju förseställa framstående musikmänniskor, hur fan kan dom inte höra hur jävla fel den här lilla pojken sjunger.

Tyvärr lyckades kvällens program inte framkalla de agressioner jag hade önskat, jag var för ignorant, jag satt & lyssnade på Tiger Lou´s nya platta istället, jag fokuserade på njutningen i denna underbara popplatta, har ni inte hunnit lyssna på den än, gör det!
 Tiger Lou - A Partial Print

Kommentarer
Postat av: Jesus

lite nöjd eller? bra freddis, bra!

2008-11-01 @ 16:12:38
Postat av: maua

det är som roligt med ditt bloggande, ibland skriver du sjutton inlägg på samma dag och ibland går det två veckor. jag känner igen det där beteendet i min egen lilla verksamhet :)

2008-11-02 @ 09:57:19
URL: http://maua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0