Sellout

Nu mina vänner, har jag blivit en prostituerande bloggare, jag har lagt upp bloggen på diverse sidor som listar bloggare & jag har gjort detta av en enda anledning (finns en till anledning men den är så pass orealistisk så jag tänker inte ens nämna den), jag ska skaffa mig flera läsare, en liten arme av följeslagare som alla vill få ner blondinbella från förstaplatsen & istället framhäva underdoggen.
För att motverka det självförakt jag nu har skapat så har jag bestämt mig för att faktiskt äta nånting idag, inte bara en macka eller nudlar eller något liknande, idag blir det nog tillaga nånting & sörjeäta över tanken på min framtid som prostituerad.

Hur som helst, klicka på länkarna uppe i vänstra hörnet! Klicka! Det är genom erat klickande som jag kommer att ta mig till första platsen.  jag postar länkarna ni bör klicka på i det här inlägget också, men i framtiden när ni ska klicka befinner dom sig uppe i vänstra hörnet istället.

Bloggtoppen.se
Blogglista.se

Kommentarer
Postat av: baltasar

1: du måste komma ihåg apostrofen i armé, annars kommer du få dåliga betyg i skolan. för nu är det i denna kategori: "den arme lille pöjken" i stället för "en armé i djungeln".

ord-onanist javisst.2: tycker du ska skriva om temat underskattad/överskattad mat, samt MUF. hur hänger dom ihop? och vad känner du inför deras eventuella samhörighet?nu har du något att fundera över :)

2008-10-26 @ 15:55:29
Postat av: Baltasar

ett tips med öl/bacon dilemmat: vrid kylen på turboelektriskt kallt, varpå bacon fläsket trivs utomordentligt bra. sedan får du extremt kalla pilsner.

men problemet med dom löser du enligt följande: första ölen kommer du med all säkerhet få dricka iskall(eller kroppstempererad). men om vi ponerar att ölen är kalla när du börjar, ta då ut två samtidigt. för när du har druckit upp nummer ett, så kommer nummer två att ha anpassat sig efter omgivningen och antagit en bekvämare temperatur för strupen och efterföljet. då är det bara ta fram nummer tre när du druckit upp nummer ett och sedan påbörja den alldeles perfekta nummer två.vad tror du?har ej patent på idén, så du får kopiera den.

2008-10-26 @ 16:12:35
Postat av: Eric

Jag tycker att din blogg är klockren !

Samma sköna stil jag gillar och skälv mest skriver om.

Irriterande saker och folks åsikter om saker de inte vet något om.

Blondinbella ex. du kan ju kolla min blogg och se vad du tycker om inlägget jag skrivit om henne ....

2008-10-30 @ 00:11:02
URL: http://ericabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0