The Human Stain

Mina drömmar under föregående natt hade sin egen theme-musik; The Ocean – The human stain var låten som följde mig hela natten, jag kommer inte ihåg någon av händelserna i drömmarna eller vad dom handlade om, jag kommer bara ihåg den där låten.
Jag vaknade av att jag själv sjöng med i texten vilket var jävligt märkligt. Om fallet var, att jag lyssnade på den låten eller det bandet just innan jag somnade så hade det kunnat förklara saken, men jag har inte lyssnat på The Ocean några dagar nu. Det kanske är där skon klämmer, jag kanske saknar dom, jag kanske behöver dra igång en metaldänga på högsta volym i kontrast till alla lugn å finstämd musik jag lyssnat på under dom senaste dagarna, men det vill jag inte tro på, då känner jag mig som en hycklare (kan någon förövrigt komma på en bra svensk översättning av hypocrite) eftersom jag inte vill tro på att nånting här i livet händer av speciella anledningar med djupare mening. I det här fallet kan jag väl kanske gå med på det då det bara handlar om att jag har haft theme-musik i mina drömmar.
När jag tänker efter var det en perfekt Theme-låt för mina drömmar, jag vill lyssna på The Human Stain i alla mina drömmar framöver (det är en jävligt bra låt).

Kommentarer
Postat av: Gissa vem?

Freddis drömmer våta drömmar om tyska karlar, Gävle har satt sina spår redan.

2008-10-24 @ 17:26:01
URL: http://roger.rolf
Postat av: Alina

Gillar din blogg hördu! :)

2008-10-24 @ 17:28:52
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0