behov av sysselsättning

Jag följer inte speciellt många bloggar (beroende på vad man anser är många), det är 8 st jag går in på dagligen för att se om något har hänt. Nu efter dagens kanske sjätte varv genom dessa bloggar slog det mig som det gör ganska ofta; vad är det jag förväntar mig ska ha hänt i dessa människors liv som är så viktigt för mig att veta? Det är inte många av dessa 8 som ger mig någon självinsikt eller något annat som kan vara givande för att jag ska utvecklas på ett eller annat sätt.
Vissa läser jag för att det är bra underhållning, andra läses bara för att jag ska ha något att sysselsätta mig med,  vad har jag för intresse i andra människors dagliga sysselsättningar & rutiner? Dom flesta som bloggar skriver ju enbart om vad som har hänt dom under dagen osv, medan andra skriver mer om deras vardagsfilosofier (det är dessa som fyller någon viktigare funktion för mig som läsare).
Det är dom där synvinklarna & tankarna om deras bekymmer jag har ett behov av att läsa, det är dom som kan ge mig perspektiv på mina egna bekymmer, dom kan få mig att tänka i andra banor & kanske, med lite tur utveckla mitt eget tänkande. Även om det kanske inte är samma bekymmer som jag funderar över kan deras analyser av sina problem ge mig möjligheten att se min egen livsfilosofi med nya ögon.

Nu börjar scrubs om ett par minuter & jag måste hinna pissa & kirra mig ett par nattmackor innan det börjar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0