utveckling av föregående

Det är svårt att formulera en sån här text, de hatiska känslorna rusar & jag vill bara få ut allting samtidigt, istället måste jag försöka samla mig, tänka igenom vad som är viktigast att få fram & ge tankarna en form att visa sig i. Efter föregående inlägg antar jag att det inte behövs någon utförlig förklaring till hatet mot ABBA, det räcker med dom taffligt sammanställda meningarna; min poäng visar sitt ansikte. Nu ska vi utveckla hatet; det är inte längre om att idol hade ABBA tema, nu är det krig mot den svenska publiken & framförallt deras önskan att låta den där blonda, inte ens pubertala människan som kallar sig Johan stanna kvar i tävlingen, men innan vi börjar med min kritik mot honom ska vi hylla Lars som, trots hans härliga & egendomliga stil, lyckades göra något vettigt av en ABBA låt. Lars var teatralisk, såg ut som Johnny Depp i Sweeney Todd, använde sin något udda röst på bästa möjliga sätt & gjorde något väldigt annorlunda & orginellt av en jävla ABBA låt.
Nu, tillbaks till Johan. Jag har tyckt illa om honom sedan hans första framträdande visade sig i TV, jag tycker inte illa om honom som person (jag vet ju självklart inte hur han är som person), men han har ju inte tagit en enda rätt ton i hela programserien. När hans videoansökan eller vad dom nu kallade det för visades antog jag att dom hade med honom som något sorts skämt för att visa på hur bra nästa ansökande var, men ack så fel jag hade, kvinnan i juryn (har ingen aning om vad hon heter) hyllade honom till skyarna från första början, vilket jag tyckte var otroligt märkligt, men jag accepterade det & antog att han skulle ryka i nästa program. Men men, nu har det gått åtskilliga veckor & program & han är fortfarande kvar & han hyllas fortfarande. Troligtvis är det väl främst 14 åriga tjejer som håller han levande i programmet, men någon måste ju göra någonting åt det här snart; tvinga han ut ur programmet eller någon motsvarande handling. De mesta av den kritik denna människa får är positiv & hans röst hyllas osv, är det ingen som hör att han inte tar en jävla ton rätt (jag menar inte att jag kan ta en ton, jag är tondöv), men den här halvpubertala pojken hör inte hemma i program som ska leta efter Sveriges bästa sångare.
Nu tror jag att det räcker med hat för ikväll, jag ska istället slänga in Red Scorpion med Dolph Lundgren i huvudrollen, eller någon liknande rulle i DVD:n & njuta av folk som kan sin sak.

Kommentarer
Postat av: Syster

men brorsan då, inte visste jag att du tyckte så illa om ABBA, tror jag måste ta o bjuda hit dig över en helg så kan du får göra annat roligt än se på idols abbakväll =) Håller dock med dig fullständigt om Johan!!

2008-10-25 @ 08:32:29
Postat av: Nyllet

HAHHAHAHAHA, du är ju bäst! bästa jag läst på länge! du inte bara har drömmar om tyska män, du gillar även blonda falsksjungande sötisar. gött freddis, gött.

2008-10-25 @ 16:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0