Nollning

Nu kommer inläggen tätt & i icke-kronologisk ordning.

Veckan efter min ankomst var det en introduktionsföreläsning med information om programmets uppbyggnad därefter skulle denna omtalade nollning börja.
Jag har som de flesta vet varit väldigt skeptiskt till att delta på dessa aktiviteter men då alla jag känner som har studerat eller studerar sedan tidigare år har tjatat om att denna vecka av "lära känna varandra-aktiviteter" skulle vara så hemskt rolig osv osv så bestämde jag mig ändå för att delta & se om det var något för mig (självklart visade det sig att jag inte ens var i närheten av att trivas).
Vi hade inte några "förnedrande" uppdrag men hela grejjen med att försöka lära känna 100 pers samtidigt är ett jävligt märkligt koncept, Jag var med halva första dagen som var mer av en presentationsdag för nollningen sen gick jag hem & sov istället. Andra dagen gick jag på "PubenPuben" (humanisternas egna studentpub) med tanken att enklaste sättet att lära känna folk är väl ändå att vara full då man blir lite extra social i det tillståndet, men att dricka öl för 15 kr är ingen bra utgångspunkt för en lugn & sansad pubkväll. Hur som helst, alla var för fulla, stämningen var aldeles för peppad & jag yrade istället de 3-4 km jag hade att gå till mina mysiga 20 kvm (kan tilläga att det är inte helt lätt att hitta hem i höstmörker mitt i natten i en stad man aldrig promenerat i förut) för att glömma den intensiva stämningen som nollning innebär.

Summan av kalaset blev därmed; jag hade rätt från första början, nollningen var inget för mig. Jag ska ju spendera 3 år här så det finns utan tvekan tid att lära känna folk i min egen takt istället. Jag går ju trots allt i en väldigt liten klass så vi borde väl kunna bli ett lite halvtight gäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0