Helgen som utspelade sig i det förflutnas värld del 1av?

Det var en fredagsmorgon & en ung herre skulle möta en ungefär lika ung dam på Gävle Centralstation, den unge mannen uppfyllde sitt löfte om att stiga upp i tid & lyckas med uppgiften.
När den unge mannen sedan hade mött upp den unge damen strax efter 09.00 på morgonen begav dom båda sig in till stadens kärna för att stilla den unge damens morgonhunger efter hennes långa resa, därefter behövde den unge mannen ta sig till Clas Ohlsson för att införskaffa sig ett par läsglasögon då han hade börjat känna av en viss huvudvärk efter många timmar med fokus på texterna i de böcker han läst.
Förmiddagen & tidiga eftermiddagen spenderades med lite samtal & någon enstaka öl för att värma upp inför den stundande kvällen. vid fem-snåret tog dom båda sig in mot staden för att leta den plats som skulle bringa dom god mat & alkoholhaltig dryck, den platsen blev "Pitcher's". Efter en otroligt god John Daly-burgare & 2 öl per huvud bestämde dom sig för att röra sig vidare då pubben börjat överbefolkas av medelålders män med hög alkoholkonsumtion, dom båda förflyttade sig till O'learys på s.kungsgatan för att fortsätta alkoholintaget för kvällen, klockan var vid det här laget ca 18.45.
På O'learys började den unge herren med att söka reda på toaletten för att uträtta sina behov som gav ett starkt intryck på promenaden mellan de olika pubarna, därefter fortsatte kvällen i baren. Efter att ett par öl & shots hunnit slinka ner i struparna på dessa två törstiga unga människorna kände dom båda att nu var det dags att röra sig hemåt innan dumheterna började utföras, klockan var vid det här laget inte mer än ett par minuter förbi åtta på kvällen.
Väl hemma så fortsatte dom genom att dricka billigt, blaskigt rödvin ur 3 liters lådan samtidigt som ännu ett par öl rann ner mellan meningsutbytet. Tillslut tyckte dom båda (antas det så här i efterhand) att det var dags att pumpa upp luftmadrassen för damen att sova på & för herren att lägga sig i den mjuka sängen inbäddad av diverse kuddar & täcken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0