Inget alternativ.

(ignorera eventuella stavfel & sjukt taskiga meningsuppbyggnader i följande inlägg)

Förra helgen var märklig; men den är en helt annan historia som jag lovar att berätta om inom en snar framtid. Dagens ämne kommer handla om dagen & just nu.

Här sitter jag med en ex-flickvän & två gamla klasskamrater (ex-flickvännen är även hon en gammal klasskamrat).

Märkliga saker har hänt under kvällen; jag kan börja med att berätta om händelserna som skedde ett par timmar efter anländandet till Hardcore-huvudstaden: Umeå.

Hanna (ex-flickvännen) har stämplat in på arbetet & jag tillsammans med Karin försöker anpassa oss till den märkligt udda situationen som utspelar sig rakt bakom vart min rygg nu sitter. Mamma Lestander tjattrar på om maten, pappa Lestander babblar om slagborrens prestationer i vardagsrummet; numer Karins sovrum & ingenting klickar riktigt in i rätt position, allt blir lite krokigt på något sätt; först har den vuxna kvinnan Lestander glömt att slå på ugnen så maten tar 20 minuter längre än planerat, pappar Janne håller på att borra fel men dom löser det senare, tillsammans, som en familj bör göra.

Själv satte jag mig här vid datorn, så långt bort från det oorganiserade kaoset som jag kunde komma & började på ett inlägg, men det raderades innan jag hann börja på något vettigt.

Så istället tar jag det nu, kl 02.55 efter ett par groggar & vinglas för mycket, det är vid detta tillstånd mina inlägg brukar framkalla någon sorts mening, ikväll är inget undantag, det är vid den här tidpunkten dom djupa inläggen brukar låtsas ha någon existentiell mening. Men låt dig icke luras; det är samma dravvel som vanligt. Ikväll är det fylla & dåliga egenskaper som träder fram. Svartsjukan frn ett tidigare liv träder fram tydligare än på många år, ensamheten sliter sig fram trots att den har hållits i schack. Nu ska jag avsluta detta inlägg för stunden. Ångesten har fysikt sett trätt in genom ytterdörren & jag ska se hur jag klarar av att hantera denna situation; det kommer bli otroligt intressant, förra helgen (som jag nämnde tidigare ligger högre på listan än detta & kommer skrivas om i ett betydligt klarare sinnestillstånd någon av kommande dagar)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0