”Munvatten kan orsaka cancer”

Jag älskar att läsa Aftonblaskan, varje gång man går in aftonbladet.se får man massor med matnyttig & professionell journalistik att avnjuta. Nu är den stora nyheten alltså att alkoholen i munvatten är cancerframkallande. Herre min Jesus, så mycket alkohol som förstärs av den svenska befolkningen så är väl den lilla alkoholhalt som munvatten innehar det minsta vi har att oroa oss över. Vi ska ju ut & dricka helrör ikväll, det är bäst du skippar munvattnet efter tandborstningen, alkoholen är farlig.

Några till otroligt bra exempel på relevant journalistik aftonbladet presenterar (alla är tagna från startsidan på aftonbladet.se):
 "Gardells hemsida överbelastad efter kvällens program"
"Dellerts kupp mot Gardell"
"Sparkad från Facebook"
"Här får Bonde-Magnus sin fru"
"Så lever doku-stjärnorna idag"
"Urin ska rädda tävlande på ön"
"Skolflickor hata lärare på Facebook"
"Från sopsamlare till supermodell"

Listan kan fortsätta i all framtid, självklart finns det undantag från alla skräpartiklar men övervägande är det sådan skit man får ta del av när man klickar sig in på sveriges största kvällstidnings hemsida; det är tur som fan att man inte är en betalanda kund, då hade självföraktet sannolikt lett till självmord. Självklart är det upp till var & en att välja om man vill läsa detta skräp eller inte men ibland behöver man en dos av 2000-talets-media-idioti för att hålla kvar lite verklighetsperspektiv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0